NIEUWS

Pinkster 3 is op komst!

 

Zegt het voort !

Over enkele dagen is het Pinkster 3 2017.
Dit betekent dat er weer ringgereden wordt Achter de Kerk in Nieuw en Sint Joosland.
Op Maandag 26 Mei om klokslag 8.00 uur zullen de mannen de baan opbouwen om vervolgens op Pinkster 3 om klokslag 8.00 van start te gaan met de wedstrijd. U bent allen van harte welkom om dit traditionele spektakelstuk te aanschouwen. Na de wedstrijd zo rond de klok van 18.00 is er muziek en een hapje en een drankje in de tent nabij de ringrijbaan. Hier zullen de ringrijders samen met de dorpsbewoners de dag nabespreken en afsluiten.

Komt Allen ! 

Gegroet,

Het Bestuur van Ringrijders Vereniging Nieuwland.

Nieuwland 1, kampioen van de 1e klas!


Met trots feliciteren wij nieuwland 1,

Zaterdag 27 mei was de strijd om het 1e klas kampioenschap in Grijpskerke, nadat Nieuwland 1 vorig jaar kampioen werd in de 2e klas en zodoende promoveerde naar de 1e klas is het Richard Jacobs, Bartjan Volmer en Julia Crucq dit jaar gelukt opnieuw kampioen te worden. Na 5 beurten werden de eerste groene sjerpen uitgereikt aan onder andere Nieuwland 1. Vervolgens kwamen zij beurt 6 alleen aan de leiding om deze niet meer af te geven.

De kopman Richard Jocobs, de meest ervaren man van het kampioensdrietal maakte die dag geen enkele fout en stak 30 van de 30 ringen Bartjan Volmer stak 28 ringen en miste de enige twee ringen van de dag in beurt 3 en 9. Julia Crucq completeerde het drietal met eveneens een foutloze score, 30 van de 30. Zij en Richard kampte onder andere mee voor het persoonlijk kampioenschap. Julia werd uiteindelijk persoonlijk reserve kampioen. Door deze prachtige prestaties eindigde het drietal deze dag met een totaal van 88 van de 90 ringen.

» reageer of bekijk reactie's